Uniunea Nationala a Barourilor din Romania

Baroul Prahova

English Version Version Francaise
Cabinet de Avocat Ploiesti
Cabinet de Avocat Ploiesti Cabinet de Avocat Ploiesti

IOANA OLIVIA

Enăchescu Legal Partner

Incredere si experienta!

Va oferim cele mai bune servicii

                                                     de consultanta,asistenta si

                                                            reprezentare in instanta

Ioana O. Enăchescu - Cabinet de avocat - ofera clientilor –persoane fizice si juridice – o varietate de servicii legale cu preponderenta în dreptul afacerilor.

 

Ne-am remarcat prin experienta si abordarea riguroasa, orientata spre atingerea obiectivelor clientilor nostri, bazându-ne pe un real parteneriat cu acestia.

 

Va oferim o gama larga de servicii de consultanta la cel mai înalt nivel, asigurându-va asistenta si reprezentarea necesara în fata instantelor de judecata dar si în fata oricaror autoritati si institutii cu activitate jurisdictionala.

 

Pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor nostri colaboram cu profesionisti din alte domenii – experti, notari publici, executori judecatoresti, contabili, lichidatori judiciari – atât din Bucuresti, Ploiesti cât si din tara.

 

Echipa noastra este mereu la curent cu schimbarile din mediul economic si financiar, oferind solutii viabile partenerilor sai, fara a renunta la standardele de calitate si principiile care le caracterizeaza activitatea:

 

  • Experienta
  • Performanta
  • Integritate
  • Profesionalism

 

Ioana Olivia Enăchescu - Avocat

 

Ioana O. Enăchescu, membra a Baroului Prahova din anul 2004, si-a început cariera de avocat, în cadrul unui renumit cabinet de avocatura din Ploiesti.

 

Concomitent cu activitatea profesionala, si-a desavârsit studiile printr-un Masterat în Dreptul Afacerilor, pe care l-a absolvit în 2005 cu rezultate exceptionale.

 

Tot 2005 este anul în care a pus bazele Cabinetului de avocat „Ioana O. Enăchescu” iar în urmatorii ani a colaborat cu diferite societati de avocatura din Bucuresti, unde si-a completat cunostintele teoretice si practice, fiind implicata în diferite proiecte din domeniul comercial/societar, dreptul muncii, inclusiv insolventa si recuperarea de creante dar si din domeniul imobiliar, prin efectuarea/întocmirea rapoartelor due-dilligence.

 

Ioana O. Enăchescu are o experienta bogata în litigiile din domeniile de drept comercial, dreptul muncii, civil si administrativ.

 

Experienta  sa include reprezentarea cu succes a partilor implicate în procedura insolventei dar si a asistarii juridice a diferitelor societati de lichidare. A reprezentat si asistat asociatii/actionarii straini în litigiile cu partenerii locali.

 

Expertiza sa include asistenta si reprezentarea diferitelor societati comerciale în recuperarea creantelor, initial prin transmiterea notificarilor care se impun si ulterior, daca este cazul în fata instantelor de judecata.

 

Ioana O. Enăchescu ofera de asemenea consultanta în negocierea si redactarea contractelor unor companii din domeniul constructiilor si cel al distributiei de bunuri de larg consum.

 

În domeniul dreptului imobiliar, experienta sa este reprezentata de întocmirea rapoartelor de due dilligence imobiliar necesare achizitionarii bunurilor imobile de catre persoane fizice sau juridice, asistenta în negocierea si elaborarea ante-contractelor si contractelor de vânzare-cumparare.

 

Dezvoltarea sa profesionala a fost facilitata si de participarea la numeroase conferinte si seminarii de drept, în materie comerciala, civila si de drept comunitar:

 

România în Uniunea Europeana - Aspecte teoretice si practice privind aplicarea dreptului comunitar pe cale jurisdictionala - Asociatia Româna de Drept pentru Dezvoltare - Bucuresti, Februarie 2007;

Mica Reforma pe larg - Explicatii si Probleme - Societatea de stiinte Juridice Bucuresti, Decembrie 2010

Probleme dificile de dreptul muncii - Societatea de stiinte Juridice - Bucuresti, Februarie 2013

 

Din octombrie 2012 este Expert Achizitii Publice prin absolvirea cursului atestat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

 

Din septembrie 2013 este Inspector (Referent) Resurse Umane prin absolvirea cursului atestat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familiei si Protecsiei Sociale.

 

Publicatii: Particularitati în organizarea si functionarea Parlamentului European, Lex et Scientia, nr. 9, vol. II, Ed. Dareco, 2002.

 

Reviste de profil:

 

Revista Profesiilor Liberale - Legal Magazin - Editia 1 - Domeniul insolventei - Mai 2013

Revista Profesiilor Liberale - Legal Magazin - Editie Speciala Lady Lawyer - Aprilie 2014

 

Pe lânga limba româna, profeseaza în limba engleza si franceza

Overcoming barriers to performance is how groups become teams

CABINET DE AVOCAT PLOIESTI

Str. Ion Maiorescu, Nr. 12, Bl. 33S1, Et. 5, Ap. 5D, Jud. Prahova

COPYRIGHT 2016